Igår var vi på Michelangelo i Kålltorp och åt en bit mat med mina föräldrarna. Passade bra efter en tur med kanot på Delsjön.
Utifrån såg det lite halvtråkigt ut, de uppspända plastskyltarna var bl.a. trasiga. Men väl på uteserveringen var det fint, likaså inomhus. Riktigt snygg inredning. Fräscht och fint.
Servicen var okej. Lite segt bemötande sen reagerade jag på att en servitris var piercad, kalla mig gammal men jag gjorde det. Att de sen dukade av min och pappas tallrikar medan Patrik och mamma fortfarande satt och åt kändes inte alls proffsigt.
Menyn bestod av tapas (49-69 kr), pizzor (120-155 kr), pasta (129-159 kr) samt varmrätter (159-229 kr).
När maten kom in var det en ljuvlig syn för ögat. Vi tar en titt.
Pappa beställde pancettalindad ostfylld kycklingfilé med grönsaker
för 159 kr. Det gula "trasslet" är ett konstverk av spaghetti. Mycket gott blev omdömet.
Jag åt en spaghetti agli scampi, scampi och lyxräkor i het tomatsås för 129 kr. Och het var den, första gången jag får en tomatsås i Sverige som har lite hetta. Som ni ser på bilden var det bitar med chili i. Gott! 5/5 blev mitt betyg.
Mamma och Patrik åt pizza. Mamma åt en Punta D'Anca
( Tomat, mozzarella, bresaola, caciocavallo, hyvlad parmesan,
toppad med ruccolasallad och tryffelolja) för 155 kr och Patrik åt en Cinghiale (Tomat, mozzarella, parmaskinka, chorizo, prosciutto cotto, pancetta, breasaola). Mamma tyckte att bresaolan var i alldeles för tjocka skivor och därför blev betyget 3/5 och Patrik ger sin pizza en stark 4.
Sammanfattningsvis så är Michelangelo en fräsch kvarterskrog. Att man inte fick någon aptitretare innan maten drar ner betyget, men kommer absolut komma tillbaka hit. Det är en upplevelse bara att titta på maten. Nästa gång lär det dock bli tapas, det såg otroligt fint ut. Betyget blir 4/5.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar