måndag 9 maj 2011

Lätt och smidigt

Fryst fisk är himla bra. Jag är ingen älskare av de olika dofterna från havet så fryst fisk passar därför himla bra. Idag blev det någon form av fiskgratäng med färskpotatis. Prova och se vad du tycker!

4 pers

600 g vit fiskfilé, färsk eller halvtinad
2 dl crème fraiche
2 msk chilisås
2 msk dijonsenap
2 msk hackad dill

1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg fisken i en smord, ugnssäker form. Salta och peppra.
3. Rör ihop blandningen och häll den över fisken.
4. Låt stå i mitten av ugnen i ca 20 min, eller tills du ser att fisken är vit inuti.
5. Servera med ris/pasta och sallad.

Nu inser jag hur lyxigt det är att gå ut på balkongen och hämta egen dill. Lyx!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar