torsdag 1 november 2012

Cheeeeeese!

Jag är en stor ostälskare. Ost är galet gott! Igår blev det därför ädelostbiff till middag. Är inget stort fan av lövbiff men detta blev himla fint. Färgen på maten blev inte så trevlig men det är inte mycket att göra åt. Gott var vilket är huvudsaken :)

Ädelostbiff
4 port

400 g benfritt nötkött, tex rostbiff
1 gul lök
smör
100 g Kvibille® ädel
2 dl creme fraiché
½ dl vatten
100 g frysta haricots verts
salt, peppar

1. Skär köttet i strimlor. Skala och klyfta löken. Stek köttet och löken i smör i en stor stekpanna. 
2. Smula över osten. Rör ner creme fraiche, vatten och bönor, låt det bli varmt. 
3. Smaka av med salt och peppar. Servera med klyftpotatis eller ris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar