Ädelostbiff
4 port
400 g benfritt nötkött, tex rostbiff
1 gul lök
smör
100 g Kvibille® ädel
2 dl creme fraiché
½ dl vatten
100 g frysta haricots verts
salt, peppar
1. Skär köttet i strimlor. Skala och klyfta löken. Stek köttet och löken i smör i en stor stekpanna.
1 gul lök
smör
100 g Kvibille® ädel
2 dl creme fraiché
½ dl vatten
100 g frysta haricots verts
salt, peppar
1. Skär köttet i strimlor. Skala och klyfta löken. Stek köttet och löken i smör i en stor stekpanna.
2. Smula över osten. Rör ner creme fraiche, vatten och bönor, låt det bli varmt.
3. Smaka av med salt och peppar. Servera med klyftpotatis eller ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar